Kostenbesparend, efficiënt én slim

Versterk uw relaties door nauwkeurige communicatie voor goed gekozen events

Het organiseren van bedrijfsevenementen is een tijdrovende en dure aangelegenheid. Bovendien vergt het veel aandacht: elke fout die u maakt in dit proces is schadelijk voor uw imago. En er gaat vaak te weinig aandacht naar de berekening van de return on investment: wie komt er naar uw evenementen? Bereikt u uw doelgroep wel? Wat zijn de populairste evenementen? En wat kunt u (op het laatste moment) aanvangen met lege stoelen?

Bovendien blijven sommige bedrijven – hoewel ze soms over een uitgekiende CRM-module beschikken – onder de radar van eindklanten. Hun communicatie richt zich naar tussenpartijen (distributeurs, vertegenwoordigers, integratoren), zodat ze er niet in slagen naambekendheid te creëren bij eindklanten.

De IComm Master automatiseert de volledige flow achter uw acties en eventorganisatie: het uitnodigen en opvolgen gebeurt – foutloos – met één druk op de knop, over alle tussenschakels heen. Uw eindklanten reageren en interageren via uw platform: u vermijdt dubbel werk en wint tijd – en geld. En u communiceert rechtstreeks met uw eindklant; diegene die van uw actie geniet.

De IComm Master laat u toe te focussen op uw corebusiness: het tevreden stellen en binden van uw klanten en relaties via goede events en gerichte communicatie.

Voordelen van onze tool

icon_omgevingen_2
3 afzonderlijke omgevingen

De tool is gescheiden in 3 afzonderlijke omgevingen: 1. een ontwikkelingsomgeving, 2. een test- en acceptatie-omgeving, 3. de operationele omgeving. Door de 3 afzonderlijke omgevingen kan er ontwikkeld en getest worden zonder de productie-omgeving in gevaar te brengen.

icon_1
Meerdere talen

U kan hem inzetten over de grenzen van departementen, vestigingen en landen heen.

icon_2
Keuzemogelijkheden

Geautomatiseerde keuzemogelijkheden: uitnodigingen per post of mail, inkombadges, barcoded tickets, …

icon_3
Stand-alone

Onafhankelijk van ERP- of andere bedrijfssoftware. Het systeem draait – grondig beveiligd – standalone.

icon_6
Gepersonaliseerd

In uw huisstijl. U laadt documenten op zoals u dat verkiest.

icon_5
Duidelijke rapportering

U ziet in één oogopslag welke events snel volgeboekt raken en welke minder. En hoeveel de totale of individuele kost bedraagt.

icon_4
Intuïtieve interface

Zo kan iedere gebruiker in een mum van tijd met het platform aan de slag.

icon_2
Opties

De medewerkers die hun interesse in een actie kunnen weergeven, de medewerkers die kunnen uitnodigen, de klanten of doelgroepen die in aanmerking komen, de acties, de arrangementen, de tickets, de parkeermogelijkheden, transportmogelijkheden, de verblijfsopties, …

icon_communicatie
Communicatieverloop

Van een save-the-date over een schriftelijke uitnodiging tot een e-mailbevestiging.
In de taal die u verkiest.