Algemene communicatieprojecten

U kan in de tool specifieke databases opladen uit uw CRM-systemen en de gekozen doelgroep automatisch aanschrijven in de juiste taal per e-mail of brief.

Voorbeelden:

 • Opleidingen
 • Felicitaties voor verjaardag
 • Nieuwjaarswensen
 • Lancering van nieuwe producten
 • Maandelijkse nieuwsbrieven
 • Communicatie rond vergaderingen
 • Publiciteit via de afzonderlijke afdelingen naar verschillende doelgroepen
 • Recepties
 • Personeelsactiviteiten

Overzicht van de Communicatiemodules

 1. E-mails in 4 talen
  De verschillende stappen in de communicatie kunnen verlopen via e-mail, uniform opgemaakt volgens de huisstijl van uw organisatie. Diverse bijlagen kunnen meegestuurd worden: parkingplannen, routeplannen, praktische informatie, e-tickets, ….
 2. Brieven in 4 talen
  De communicatie kan ook via traditioneel printmateriaal: u kan alle brieven in hoge resolutie afprinten en per traditionele post verzenden naar wie geen e-mailadres heeft.
 3. Etiketten en labels
  U kan ook labels, badges met of zonder barcodes, adresetiketten, bagagelabels afprinten met hiervoor bestemde XLS-bestanden.
 4. E-tickets met externe barcodes
  U kan alle e-tickets, inclusief toegangsbarcodes, zelf creëren en mee laten verzenden met de confirmatiebrief. Zowel via e-mail als per post.
 5. Budgetmodule
  De software berekent in een handomdraai uw budget per hoofdproject, per subproject, per arrangement en per gast.
 6. Enquête/Survey module
  De software verstuurt na het evenement of de incentives een enquête naar alle aanwezige gasten en rapporteert aan het management en de gebruikers van de tool.
 7. Uitgebreide registraties voor incentives en congressen
  Een professionele inschrijvingsmodule voor incentives/congressen om complexe registraties – met tientallen vragen per project – per persoon te beheren en te rapporteren.

 

Op komst (nieuwe ontwikkelingen)

 1. SMS-module
  Mogelijkheid om vooraf sms-jes te programmeren en te versturen zowel voor, tijdens als na een evenement op vooraf vastgestelde tijdstippen.
 2. Smartphone
  Mogelijkheid om in te schrijven en entreetickets op te halen via smartphone – in te lezen bij de inkom van het evenement.

Kortom

Met de Communication & Hospitality Master zorgt u voor het volledig beheer van uw communicatie rond een bepaald event of project. U vermindert drastisch de workload, verhoogt de efficiëntie en de uniformiteit van uw berichtgeving en u zorgt voor volledige
transparantie omtrent de voortgang van uw communicatie. Bovendien wint u aan professionalisme: uw genodigden – intern of extern – kunnen zich zelf inschrijven en krijgen onmiddellijk en automatisch de juiste opvolgingscommunicatie